Leghatékonyabb szőrtelenítés ami sokáig tart?
Figyelt kérdés
Borotva után 1-2 nap utan ugyon olyan2021. jan. 24. 12:08
3/8 anonim válasza:
Ez érdekelne engem is,valami nagyon jó krém kéne,mert hogy én nem fogok meztelenkedni senki előtt,aki előtt nem akarok,az tuti.
4/8 anonim válasza:
A krém ugyanolyan mint a borotva. Nem tartós. Gyantázni, epilálni magadat is tudod, nem kell vetkőzni senki előtt.
Kezdőknek waxot ajánlok. Azzal kevesebb a macera, mint a gyantával.
5/8 anonim válasza:
De a krém nem a gyökerénél szedi ki?
6/8 anonim válasza:
Nem. Ugyanolyan mint a borotva szinte, csak nem pengével vágod el, hanem felodja a felületi szálakat, és le lehet törölni. Csak olyan szedi ki gyökerestől, amibe vagy beleragad (gyanta, wax), és így kitépi vagy ami közé be tudod fogni (csipesz vagy az epilátor kései).
7/8 anonim válasza:
Nem, a krem a bor felszinen kemiailag lebontja a szorszalat, ezert tudod konnyen lehuzni azzal a muanyag cuccal. Szerintem baromi karos lehet, parszor en is probaltam, de budos is, csipett is, es semmivel nem tart tovabb, mint egy borotvalas, de legalabb hosszabb maga a folyamat is. Borotvaval kb 5-6 perc alatt tul vagyok a dolgon, (nem csak a labamon), aztan csokolom.
Gyanta a legjobb tartossag szempontjabol szerintem, de en sajnos nem birom a fajdalmat, ugyhogy inkabb feladtam :D Epilatorrol ne is beszeljunk, az maga a lassu kinhalal (nekem).
8/8 anonim válasza:
Akkor marad a wax. Istenért nincs kényelmes megoldás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!