Vastagbél daganat? Ultrahanggal kimutatható?
Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, és nagyon fáj bal oldalon alul a hasam, kisugárzik a lábamba is a fájdalom, illetve azon a területen kitapintható egy elég nagy csomó is. Elég sokszor van székrekedésem, wc-zés után olyan mintha nem ürült volna teljesen ki a hasam, es folyamatosan olyan erzesem van, mintha lenne ott valami ami nem oda valo.. Sajnos a nagypapámnak volt vastagbél daganata, ezért a családban van a betegség.... nagyon félek, hogy esetleg nekem is az lehet... most fogok ultrahangra menni, ott tudnak pontos eredményt mondani? Vagy ha valami gyanúsat találnak akkor mehetek végbtükrözésre?2021. jan. 24. 11:24
1/7 Mihály6 válasza:
Minden tumoros betegségnél kimutatható.
2/7 anonim válasza:
Tukrozes kell es szovettan, ultrahangon ha latnak valami gyanusat, akkor tovabb fognak kuldeni. De csak az ultrahang nem eleg. Viszont nyugodj meg, nem feltetlenul daganat lesz a vege, lehet, hogy csak valami semmiseg.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszi :( hat remelem, mert mostanaban annyi rosszat hallani... a fiatalsag sem garancia arra hogy az ember nem lesz beteg
2021. jan. 24. 11:40
4/7 anonim válasza:
A nők nagy részének van aranyere.
Neked is az lesz. Irány az orvos.
5/7 anonim válasza:
Hogy jon az alhasi fajdalomhoz es a bal oldalon levo dudorhoz az aranyer?
Az aranyer nem okoz ilyen tuneteket.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen en is a dudor miatt vagyok ideges :(
2021. jan. 24. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!