Alphamale testobooster szedésének mellékhatásainak elkerülése?
Január elsején kezdtem el edzeni saját testsúllyal, és mellé szedek alphamale testobooster tablettát (120g, erős anabol tartalmú, tehát szteroidnak minősül.)
Amint megnyitnak az edzőtermek járni szeretnék heti 5-6 alkalommal.
A kérdés az, hogy egy három hónapos (napi 4db,nagyjabol 300 mg-nak felel meg) szedés után mennyi a valószínűsége a komoly mellékhatások kialakulásának? (Kérlek ne oktassatok ki arról, hogy Milyen hülye vagyok, tisztában vagyok a mellékhatásaival és a pozitivumaival is.)
Őszintén szólva féltem a májam és a péniszem egészséget. Esetleg mikkel lehet csökkenteni a mellékhatások lehetőségét? Gyógyszer, stb?
Megjegyzés: Légyszives ne arról legyen szó a válaszokban, hogy idióta vagyok így jártam stb. Betegesen kicsi az önbecsülésem, mar már tükörbe alig tudok nézni. A lényeg hogy gyorsan érjek el nagy változást amit testi adottságaim és a szteroidoklal együtt el tudnék érni, azaz nagyjából 4-5 hónap edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!