Az oltás elkerülhetetlen lesz, ha valaki emberi életet szeretne élni, vagy nélküle is menni fog?
El se tudod kèpzelni mekkora vìrus hívő voltam az első hullámban barátom.
Aztán az önkèntes karantènban volt időm gondolkodni ès több nèzőpontot is megnèzni, meghallgatni. A külföldi mèdiát ès a hazait összevetni. A kètelkedőket ès az állìtòkat emèsztgetni.
Szòval amikor a gondolkodásròl ìrsz akkor ne legyèl olyan magabiztos.
A genetikai oldalon meg nem volt mit fèlre èrteni, az az ember már megbuktatott egy vakcina gyártò cèget mert bizonyìtani tudta hogy egy egèszsègre ártalmas szart tòlnak az emberekbe.
De erre a világre kell ilyen is mint èn meg olyan is mint te.
Tőlünk működnek ezek a mocskos birka nevelő rendszerek amiben èn is azt hiszem hogy nekem van igazam meg te is azt hiszed hogy neked.
Ès hozzá teszem nem vagyok vìrus tagadò. Szerintem is van valamilyen erősebb kaliberű dolog. A gond a körè felèpìtett maszlag.
Tök mindegy, hogy a vírus- és oltástagadó debilek mit akarnak, mert februárban már osztják itt Magyarországon is a plasztikkártyákat azaz a vakcina-útleveleket.
A debilek itthon maradnak és a gyíkon osztják az észt.
A többiek meg utazgatnak.
Nélküle is menni fog!
Pacsi azoknak akik állták a sarat és nem oltattak! 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!