Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lúdtalp betét tényleg helyre...

Lúdtalp betét tényleg helyre rakja a lábát?

Figyelt kérdés

Kb 6 éves korom óta van lúdtalpam de nem hordtam mostanáig lúdtalp betétett 18 vagyok most és néha random be görcsöl a jobb bokám meg fáj ha egy helyben állok szóval elmentem ortopédiára ott azt mondták lúdtalp betétett vegyek.

Na most vettem egyet be tettem az utcai lapos talpú cipőmbe.

Tényleg helyre rakja a lábam és ki alakítja az íves szerkezetett egy betét aminek a közepén van egy dudor? Vagy ez csak a járást teszi kellemesebbé?

2021. jan. 19. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez addig használ amíg hordod, ha ki eszed ugyanolyan lesz a talp boltozatod sőt a folyamatos alátámasztás miatt kicsit gyengülnek az izmaid. Gyógytorna segíthet hosszabb tavon
2021. jan. 19. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
A lábfej boltozatai idővel ellaposodnak, olyan csontvégek is nyomás alá kerülnek, amelyek megfelelően ívelt lábfejben nem érintkeznek a talajjal vagy a cipó talpával. A már létrejött deformitást nem állítja vissza eredeti állapotába, viszont csökken (vagy megszűnik) a fájdalom, ami kihat a tartásra is.
2021. jan. 19. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Felül meg szorul a cipőben a láb.
2021. jan. 19. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
mennyire durva a lúdtalpad? van valami boltozat vagy full lapos?
2021. jan. 22. 07:50
 5/9 A kérdező kommentje:
2021. jan. 22. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
ez nekem nem tűnik lúdtalpnak, érdekes, hogy fáj
2021. jan. 22. 20:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Ortopédus szerint az sőt 6 éves korom óta kéne hordjak de kényelmetlen volt és nem hordtam hát 18 éves koromra meglett az eredménye
2021. jan. 22. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
A kép alapján a retyóra ráférne egy járólapozás.
2021. jan. 22. 21:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Bár enyhe lúdtalp betét lehet ,mert a vizes lányomom normálisan néz ki.
2021. jan. 22. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!