Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért leszünk pattanásosak az...

Miért leszünk pattanásosak az alkoholtól?

Figyelt kérdés

A napokban esküvőre voltunk hivatalosak és muszáj volt koccintani...Mostanra olyan csúnya lett a bőröm...Mindenhol gyulladt pattanások :S Elkezdtem grapefruit és narancsot enni, hogy savasítsam a szervezetem akkor talán nem szaporodnak el bacik(mert hát köztudott, hogy a lúgos szervezetben könnyebben szaporodnak.)

Azt szeretném megtudni, hogy az alkohol miért van ilyen hatással a szervezetre? Milyen anyag miatt idézi elő a gyulladásokat?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2010. aug. 14. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:

"mert hát köztudott, hogy a lúgos szervezetben könnyebben szaporodnak.)

Ezt a - már ne is haragudj - oltári nagy baromságot honnan vetted?

2010. aug. 14. 11:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Fordítva írtam na, mindenki tévedhet...A testünk lúgos kémhatású és azért lúgos, hogy szinten tartsa a pH érték egyensúlyát, mivel az anyagcsere termékeink(elég sokminden) savas kémhatásúak..nah megfelel?

Amúgy meg nem ez volt a kérdés...

2010. aug. 14. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!