Ez aranyér? (info és kép lejjebb)
Pár napja vettem észre, nyomásra enyhén szúrva fáj, simán kibírható. Eddig nem volt soha, 27 éves vagyok egyébként.
A kép:
(FIGYELEM! Ha esetleg nem lenne egyértelmű, a képeken segglyuk van, nem szép látvány, csak hozzáértőknek ajánlom a megnézését.)
Külső aranyér, igen, előjöhet később is.
Figyelj rá, ne dörzsölődjön, igyál sokat, ne küszködj nagyon a WC-n, stb.
Ha nagyon gáznak érzed, azért dokihoz menj el! Ha nagyon fáj vagy valami, akkor nézesd meg. (A doki kitapintja, kideríti, hogy esetleg nem nagyobb-e a gond, pl tályog)
A Detralex tényle jó, de elég drága.
Ami hosszútávon is olcsó, az az Aurobin kenőcs (vényköteles, de ha szépen nézel az eladóra, kiadja), ha minden nap kened vele, kb soha nem jön ki. Hideg kövön persze ne ülj, nekem mindig attól jött ki.
Nekem is van ... nagyon fránya tud lenni...
Nekem is külső. Gondolom felfáztam és atól vagy magam sem tudom... Próbál meg nem felfázni, valójában ezt írták már...
Azért remélem visszahúzodik majd
sajnos nem fog többet elmúlni. A barátnőm ismerősének is volt, lemütötték, de nem segített semmit.
Ugyan ugy kiújjult neki egy idő után... és még szenvedett is hetegik a műtéttől :(((
azért sok szerencsét
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!