En kb. 3honapja nem fuveztem, viszont jovo honapban megyek allas interjura, es csinalnak drogtesztet. Hajmintabol fogjak vizsgalni. Valakinek van valami tapasztalata, mennyi ideig mutathato ki? Mindenhol azt olvasom hogy 90 nap.
Kannabisz: 7-30 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 14 napig a vérben
Kokain: 3-4 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 1-2 napig a vérben
Heroin: 3-4 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, kb. fél napig a vérben
LSD: 1-3 napig a vizeletben; 3 napig a hajban; kevesebb mint 5 óráig a vérben
MDMA (ecstasy): 3-4 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 1-2 napig a vérben
Metamfetamin: 3-6 napig a vizeletben, 90 napig a hajban, 1-3 napig a véráramban
Ez most nekem is fogas kérdés. Beírtam a google-ba - de fél perc alatt nem találtam rá választ. Viszont itt sokan furcsa dolgokat írnak - szóval leírom hogy én mit hallottam erről régebben.
A rendőrök mikor bevisznek drogfogyasztás gyanújával (már volt benne többször részem) akkor vizeletet kérnek. Sőt rá is akarnak szó szerint általába beszélni, és ijesztgetnek a vérvétellel.
Mégpedig azért mert vizeletből 2 hétig is kimutatható. Viszont azt meg lehet tagadni. Akkor jön a vérvétel. Viszont vérből csak 3 nap a kimutathatósága. Szóval nem szabad nekünk drogosoknak hagyni hogy a jardok ránk tegyék a parát - és ki kell bírni ha hátrabilincselt kézzel is vesznek vért - mert ha az elmúlt 3 napban nem szívtunk - akkor megússzuk.
Viszont a kérdés a hajról szólt. Erről régebben azt halottam hogy a haj hagymát vizsgálják tömegspektrométerrel - viszont nézhetik az egész hajat is.
Erről azt mondták hogy kb több mint fél millió forint egy ilyen részletes vizsgálat - de ha valaki szívott - és 1 hónap után a hajba került - akkor az addig kimutatható - amíg ki nem esik a hajszál.
(Én ezt hallottam.) Viszont ha igaz is ez - kemény munkahely lehet ahol emberenként egy olcsóbb kocsi árát ráköltik csak a drogtesztre.
Adjátok meg a címet és én is jelentkezek. Vicces lesz mikor szólnak hogy nem vesznek fel (3 napja szívtam). Én meg szólok hogy buktátok a drogtesztet :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!