Ki fogja beloltatni magát covid ellen?
Figyelt kérdés
Én befogom, nehogy emiatt érjen hátrány a jövőre nézve. Nem akarom hogy azért ne vegyenek vagy engedjenek be valahova mert nem vagyok beoltva!2021. jan. 8. 10:59
1/15 anonim válasza:
Én g9ndolkodok rajta. Gyógyszerallergiám van, így nyilván a háziorvosom dönti majd el, hogy beadja-e. Szerintem a veszélyeztetett korosztálynak és a krónikus betegeknek, akiknél akár halálos is lehet, mindenképp érdemes beadatni, ha az orvos azt tanácsolja. Illetve, aki nem az összeesküvés elméletekben hisz, hanem a kutatóorvosoknak, azok is nyugodtan beadathassák.
2/15 anonim válasza:
Mármint akiknél a vírus halálos lehet, félreértések elkerülése végett
3/15 anonim válasza:
Remélem minél többen,hogy engem békén hagyjanak vele.
4/15 anonim válasza:
Én egészen biztosan nem, de remélem minél többen beadatják! :)
5/15 anonim válasza:
#3 Békén fognak hagyni nyugi. :) még fesztiválokra, meg szórakozóhelyekre se kell majd menned, ha mégis megtennéd, udvariasan kitessékelnek majd, ahogy utazni sem fogsz oltás nélkül. Szóval be fogod te oltatni magad nyugi! Ja és mielőtt azt mondanád, hogy ehhez nincs joguk, de van!
7/15 anonim válasza:
Hát #5-ös már vagy 20 éve nem voltam szórakozni,fesztiválon még soha életemben,külföldre sem járok.Nyugi,nem fogom magamnak beadatni.
9/15 anonim válasza:
Nekem annyira mind1. A virus se erdekel meg a vakcina se. Egyiktolse felek. Ha muszaly a melohoz meg h mehessek edzeni akk beadatom. Ha csak ajnalott akkor termeszetesen nem.
10/15 anonim válasza:
Igen, mindenképp be fogom oltatni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!