Nyàron végetèr a vírus, ès èlhetjük a repkedõs, utazgatós èletünket?
Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 09:45
11/18 anonim válasza:
Miért van az, hogy itt az emberek várják a vírus végét, de amikor be kéne oltatni magukat, akkor ők nem, meg különben is megöl a vakcina? Így hogy legyen vége?
12/18 anonim válasza:
Gyakorlatilag még nagy fertőzés veszély lesz nyáron, az, hogy a korlátozásokat ennek ellenére idén is feloldják, azt nem lehet előre tudni. Tavaly akkor nyitottak ki határokat, amikor magas fertőzöttség volt az adott helyen. Utána ugrottak meg a fertőzöttek száma, nahát.
13/18 anonim válasza:
Kell a nyári túristabevétel a fidesznek, addig "eltűnik" majd a vírus, aztán jön majd az X. hullám ősszel. Tudod, ahogy a fidesz kéri, ugyanis tudvalevő hogy a vírus fél a fidesztől, a fidesznek meg "minden élet számít", kivéve persze azok, akiket anyagilag vagy mentálisan tönkreb.sztak.
15/18 anonim válasza:
#11 Nem a vírus végét várjuk, hanem az értelmetlen korlátozások feloldását.
16/18 anonim válasza:
#15 Amihez az kell, hogy meglegyen a nyájimmunitás. Magyarul a vírus végét várod te is, csak másképpen (ekvivalens módon) fogalmaztad meg.
17/18 anonim válasza:
#16 Nem, a kettőt nem tekintem ekvivalensnek. Ha rajtam múlt volna, akkor a svéd-modell szerint élnénk.
18/18 anonim válasza:
16: Azon megint lehetne vitatkozni, hogy megvan-e a nyájimmunitás. A járványszkeptikus oldalon többen azt állítják, hogy megvan - én nem tudom, mert nem vagyok járatos orvostanban, így nem teszek semmiféle kijelentést a magam részéről ezzel kapcsolatban, de annyit magam is látok, hogy két tábor szó-csatározik, és az egyik minden kritikát azzal igyekszik elhárítani magáról hogy a másik oldal "vírustagadó", ergo foglalkozni sem kell a felvetéseikkel. Általában akkor van ez, ha kaki került a levesbe és nem szeretnénk elismerni, ezért egyszerűbb lejáratni a másikat. Ez nem túl szimpatikus, és akaratlanul is a másik tábor felé sodorja az embereket. Szóval nagyon f.sza, megint lehet választani a szélsőségek között, ahelyett hogy valami értelmes konszenzus létrejönne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!