Szeretem az ecetet, vízzel hígítva inni,miért van ez?
Figyelt kérdés
A sima ecetet, nem alma stb, a sima, zöldflakonost!2021. jan. 7. 09:34
1/2 anonim válasza:
Én a boltban kapható savanyú uborka, és az ecetes (csípős) almapaprika levét iszom úgy mint más a vizet. A teába való citromlevet is simán megtudom inni úgy a flakonból. Szerintem jó a gyomornak, ezért is kívánjuk az ilyesmit.Persze csak mértékkel.
2/2 Scherer jancsi válasza:
A szervezet ph értékének beállításához nagyon fontos az ecet,a citromsav! A szervezet,mintha tudná,mert,amikor lúgos túlsúly keletkezik,szinte csillapíthatatlan vágy keletkezik az ecetes ételek iránt! Nagyon fontos élelmiszer,van,aki hatalmas mennyiséget képes belőle elfogyasztani,szinte életének az értelme!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!