Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik a szorongás,Depresszió jelei?

Mik a szorongás,Depresszió jelei?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon aggódom az egyik barátnőmért. Szótlan pedig ő az aki mindig a leghangosabb. Nagyon megváltozott. Egyszer láttam sírni de tagadta. Mik a szorongas,depresszió jelei?
2021. jan. 6. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nálam pl: elszigetelődés a társaságtól, családtól, szinte egésznapos telefonozás, csak hogy lássák hogy elfoglalt vagyok, és ne szóljon hozzám senki. Szinte egész nap a szobámba vagyok, mert ott nem kell beszélgetni senkivel. Nagyon gyakori, szinte mindennapos sírás, és vagdosás is lehet a depresszió jele.

Nem biztos, hogy a barátnőd depressziós, lehet történt valami a családjában,baráti/rokoni körében, ami megviseli. Beszélj vele, ülj le vele kettesben, és kérdezd meg mi bántja, mond neki, hogy neked nyugodtan elmondhatja mi bántja, megbízhat benned.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni, sok szerencsét!😇

2021. jan. 6. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egyedüllét a legélvezetesebb mert ha ellenálló vagy mindennel szemben és megtudsz dolgozni a pénzedért akkor bármit megkaphatsz és a problémáid eltűnnek! A saját terület megszerzése a legfontosabb mert ott nem kell megtűrnöd senkit és semmit! Ott lesz a legnyugodtabb és a legkiegyensúlyozottabb az életed mert ott nincsenek negatív jelenlétek és gondolatok! :)
2021. jan. 6. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!