Tegnapi gyógyszer óta nagyon tág a pupillám és furán èreztem magam. Miért van ez?
Tegnap bevettem egy köhögéscsillapïtót (Tussin) és kb fél óra után fura tüneteket éreztem. Mintha nyomó érzés lett volna a torkomban, főleg mikor nyeltem, és a mellkasom is 'mintha remegett volna belülről' nagyon fura érzés volt. Kb estère múlt el.
Napközben azt is észrevettem hogy nagyon tág a pupillám. Alig bírtam elaludni és most reggel is ugyanakkora, nem a normalis méretű.
Kezdek aggódni, nem èrtem miért vannak ezek a tüneteim. Nem kellett volna elmúljon mára?
23n
Allergia. Nem vegyél be többet, és hívd fel az orvosodat.
Elolvastad a tájékoztatót, hogy milyen mellékhatásai lehetnek?
Nem vettem be aztán többet. Elolvastam és azt írja szerotonin szindróma is felállhat ezekkel a tünetekkel. Nagyon hasonlókat tapasztalok,mint amiket erről ír a neten.
Van arra valami módszer, hogy ezután kiszűrhessem mely gyógyszerek váltják ki ezt nálam, hogy ne kelljen újra átèlnem?
A hatóanyaga miatt:
" A dextrometorfán (INN: dextromethorphan) egy félszintetikus morfinán vázas ópiát. "
Tehát közel áll a morfinhoz, attól lehetnek a tüneteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!