Mi történik egy neurológiai vizsgálaton?
Nem lesz fajdalmas vagy hangos.
Panaszoktol fuggoen, megnezi az orvos a reflexeidet (megutoget a kis kalapacsaval, te probalod nem arcon rugni), megvizsgalja hogy az izmaid jol mukodnek-e (ki tudod-e nyujtani a nyelved, fel tudsz-e allni a szekbol), megnezi erzed-e amikor megcsikizi a talpadat, esetleg megnezi, hogy jo-e az egyensulyod, tudsz-e becsukott szemmel megallni, vagy megnezi, hogy nem mozognak-e a szemeid akaratlanul.
Már csak hozzá tenni tudok a válaszokhoz.Nagyon sok vizsgálaton voltam,és több orvosnál.Férfiként midig alsógatyára kellett vetkőzni.
Már nagyon tudom hogy jönnek egymás után a vizsgálati elemek.
Lábakat kb 45 fokba kell emelni,és pár mp re megtartani.Egyik lábat a másik láb térdére kell tenni,a sípcsonton végig csúsztatni,majd csere.Állva karokat előre nyújtani,kezeket csukóban jobbra ,balra gyorsan mozgatni.Tűvel az egész tested megszúrkálja,érzed e.
Valami toll félével megsímit,érzed e .A szemet úgy megnézte,mit egy szemész.Vérnyomás is mértek. Végül egy erős kézfogást kérd.
No én összeragasztottam az ujjakat ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!