Hogy írtsam ki a lakásomból a muslincákat?
Nem a kajára mennek, hanem gyümölcsök, zöldségek, édes italok, borok stb...
Chemotoxot nekik.
Osztom #4-es válaszát.
Valami van valahol, amire mennek.
Egyébként bírják a hideget a kis spermiumok, hiszen kintről, a hidegből mentek be.
Tuti, hogy valahol van valami. Elég egy pici almahéj az ágy alatt, vagy a szekrény mögött, vagy bárhol bármi...
A neten tobb tipp van,hogyan lehet megszabadulni toluk. Nekem ez valt be: ures joghurtos pohar aljara tettem egy kis gyumolcslekvart es mosogatoszert,hogy beleragadjanak. A tetejet alufoliaval fedtem le,kis lyukakat szurtam bele. Ket nap alatt eltunt az osszes. Tobb hasonlo hazi csapda van,nezd meg,hogy mi van neked otthon hozza. Sok sikert!
Ui: nekem a kukaba rothadt meg valami gyumolcs,arra jottek.
Baratkozz meg veluk :))
Amugy osszetudod gyujteni oket egy befotes uvegbe. Siman beleteszel valamilyen gyumolcsot, felbevagott almat, citromot akarmit, es kb fel nap mulva, mikor elkezd rohadni erjedni, akkor elkezdenek csapatostul raszallni. Ovatosan odamesz es rateszed a tetejet es megvannak. Persze azert ha lehet, ne a hidegbe engedd ki oket. 2-3 nap alatt 30-40 muslincat szedtem igy ossze. Par orankent osszejon 5-6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!