Ajánlana valaki egy hatásos dezodort?
Rexona maximum protection
Nekem bevált pedig eléggé izzados vagyok.
három dolgot ajánlanék őszintén neked:
- a dezodorok lóóófaaaszt sem érnek
- a reggeli mosakodás csodát tesz (antibakteriális akármivel)
- egy rendes, minőségi parfüm évekig tart és még illata is van.
Ha kipróbálod, soha de soha többé nem veszel dezodort.
Jaj csak a forevert ne, egyes vagyok
Méregdrága és kb dm sajatmarkas színvonalon van...
4# Én csak azokat írtam le, ami nálam bevált, mondjuk a Forevert még régebben használtam, akkor jó volt. DM sajátmárkása mellett sokkal hamarabb büdös leszek, a Forevernél nem tapasztaltam ilyet. Sajnos tényleg drága, viszont sokáig jó volt. Viszont pl. az Olivia sokkal könnyebben elérhető, mert az is kapható DM-ben, nem kell rendelni.
Én próbáltam még a Ben & Annát, de amióta megváltoztatták, sajnos semmit sem ér, de viszont megavasodott még lejárat előtt, szóval azt nem tudom ajánlani. Még ajánlották nekem a Borza krémdeóját, abból van nem csak szzódabikarbónás, hanem cinkoxidos változat is, de arról viszont még nincs személyes tapasztalatom, és ahhoz nehezebb hozzájutni is.
Eggyet tisztázzunk! A dezodor es a parfüm nem izzadásgátló, csak illatosít. Olyat vegyél mindenképpen, amire az van írva hogy izzadásgátló.
Másik dolog a fürdés minősége. Lehet kapni fürdőpamacsot,az a hálós kis gombóc, ami a hónaljból mint a smirgli, kiveszi az izzadásgátló maradványokat, zsírt, ragadt koszt. Erre ráteszel tusfürdőt, és alaposan megmosod magad, nyak, áll, fülkörnyéktől lefelé haladva, végén a nemi szervet és a kloákát.
Majd meg kell ismételni ugyanezt, mert ilyenkor még csak a mocskot keverted magadon, a másodmosakodás az igazi. Utána alapos öblítés, nem, nem olyan amilyen, hanem alapos. Törölközés után izzadásgátló stift, spray, mindegy. A stiftet csak és kizárólag közvetlenül fürdés után szabad használni. A sprayt értelemszerűen bármikor.
Garantált lesz az ápoltságod.
Ja, és törölközőt 60 fokon mosni 2-3 hetente, havonta. Nekem azzal nincs gondom hogy mikor mosom, mert alapos fürdés után nem koszolódik hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!