Tegnap borotválkoztam először ott alul és hát elkezdett viszketni meg úgy néz ki ott a bőr mintha libabőrös lennék. Mit tehetnék ellene?
Hat először ez ilyen,ki kell tapasztalni mi az ami neked jó. :) par tipp:
-gyantázás ,szigorúan kozmetikusnál, en magamnak nem tudnám csinálni, rohadtul fáj.
- ha borotvalas akkor sensitive borotvahabot használj
- nem mindegy milyen borotvát használsz ki kell tapasztalni mi az ami a legkevésbé kezdi ki a bőröd. Nekem pl egy kozepkategorias eldobhato borotva jött be, próbáltam a legolcsobbtol a legdragabbig sokfélét és ez az egy ami után kb semmi baja a bőrömnek.
-a technika sem mindegy: először próbáld meg 'lefelé' huzni, vagyis pont szőr növekedési irányában, akkor elvagja a hosszú szálakat , ez egyáltalán nem kell kikezdje a bőröd, aztán még egy adag hab, és akkor már mehet szőriránnyal szembe, de a legérzékenyebb részeknél érdemes kicsit oldalirányban húzni,nem telibe szembe a növekedési iránnyal.
-ne húzd szét q bőrt az érzékeny területeken, és ne nyomd erősen a borotvát.
- utána mindenképpen be kell kenni a területet, ajánlom a babaolajat. Kb az a legjobb rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!