Az normális ha időnként meg duzzadnak a nyirokcsomóim több hétre, majd eltűnnek, aztán megint?
Figyelt kérdés
Nemrégen múlt el a duzzanat,de előtte 4 hétig meg volt duzzadva,már épp orvoshoz mentem volna,de elmúlt,így most nem megyek.Ha megint előjön,akkor elmegyek egyből.Legutóbb júniusban volt ilyen,akkor 2 hétre volt duzzadt a lágyéki részen,egyik oldalon csak,és legutóbb is.
Ez baj?
18/L
2010. aug. 13. 13:52
1/1 anonim válasza:
nekem ez akkor jött így elő mikor a fülemmel volt gond..nem is éreztem csak megduzzadt..
Elmentem orvoshoz és a dobhártyám kicsit sebes volt és ki is kellett mosni a fülem.
Menny el a dokidhoz mond el neki ezeket és megvizsgál, vagy elküld UH-ra:)
Jobb tudni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!