Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Zuhanyozás vs Fürdés? Kinek...

Zuhanyozás vs Fürdés? Kinek melyik jön be jobban és miért?

Figyelt kérdés

2020. dec. 29. 14:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Nekem mondjuk most a fürdés a pihenés, szóval amióta gyerekem van, azóta többet fürdök (ott tudok nyugiban olvasni, a meleg víz ellazít, felér egy jó alvással szinte, amiből babával nem sok jut mostanság). De hangulatfüggő, a zuhanyzás megtisztít, a fürdő ellazít. Váltogatom, én mindkettőt szeretem. Amíg nem volt kádunk, addig hiányzott a fürdés.
2020. dec. 29. 17:17
 12/24 A kérdező kommentje:

Én napi 3 órát fürdök. Sparherden melegítem a fizet a nagy fazékban.

Mivel úgyis ég a tűz télen, nem kerül pénzbe a melegvíz

2020. dec. 30. 20:45
 13/24 Stephen S válasza:
100%
Zuhanyzást rèszesítem előnyben sokkal jobb, egyrèszt kevesebb víz fogy másrèszt sokkal tisztább èrzetem van.
2021. jan. 1. 09:34
 14/24 anonim ***** válasza:
47%

9-10. Ti valami iszonyat kedves emberek lehettek. Szerencsére csak az írásos makogását lehet megismerni itt a másiknak. 10. Miért neked, milyen tartalmas az életed? Nem látom a menőző litániád, csak a 9-es menőzött itt az életével. Én nem menőzök, én csak élem az életem, és hogy milyen tartalmasat, azt ti nem tudjátok meg, mert nem fogom ideírni, de biztos meglepődntéek, mikkel foglalkozom.

Meglepő módon a vízpazarlás problémájára nem reagált senki, akinek autója van, aki meg a tiszta levegőt pazarolja, de a vizet már nem pazarolná, mert csak a levegő nem számít.

2021. jan. 1. 17:24
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
14, ne lepődj meg hogy ha támadóan vagy negatív felhanggal mész neki valakinek, akkor ugyanazt a stílust kapod vissza, a világ így működik 🤷‍♀️
2021. jan. 1. 17:58
 16/24 anonim ***** válasza:
25%
15. Ja, te is tömegember vagy, aki csak azt tudod nyújtani, amit bárki más. Tudsz arról, hogy volt már olyan, hogy támadó felhangra valaki kedvesen reagált, és barátság lett belőle? Na, veled ilyen biztos nem lesz. Ne lepődjek meg? Min? Azt hiszed, most veszem észre életemben először, mennyire sötét emberek vannak gyakorin? Nem te vagy az első. És nem csak gyakorin, a világban. Ja, és azt se tudtam, hogy akiknek gyereke van, az nem ér rá. Mi újat tanítasz még, mester?
2021. jan. 1. 18:44
 17/24 anonim ***** válasza:
20%

16, ne haragudjon meg őfelsége hogy nem nyalja ki mindenki a sheggét akivel tiszteletlenül beszél, vagy akibe éppen beleköt.

Jaj, mekkora gyökér vagyok hogy nem tűröm el. Természetesen nem szabadott volna figyelembe vennem a kötekedő hangsúlyt és tiszteletteljesen, kedvesen kellett volna reagálnom.

Nem. Nem vagy több senkinél, mindenkitől azt érdemled amit te sugárzol ki magadból.

2021. jan. 1. 18:48
 18/24 anonim ***** válasza:
33%

17. figyelj, engem abszolút nem érdekel, hogy egy anonim oldalon egy vadidegen ember hogy nyalja vagy nem nyalja a seggem vagy mimet. csak szerettem volna felhívni a figyelmed, mennyire "értelmes" vagyok. És egyébként iszonyatosan rosszindulatú is. Ha valakinek tényleg nem olyan tartalmas az élete, nyilván nem tehet róla, és te ezért még bele is rúgnál? Elismerésem.

Hogy én mit sugárzok ki magamból, arról fogalmad sincs. Meg amúgy se érdekel, mit gondol rólam egy okoskodó vadidegen anonim.

2021. jan. 1. 18:58
 19/24 anonim ***** válasza:
36%

"értelmes" vagy.

bocs, nem én tehetek róla, hogy nem lehet utólag javítani és még egyet írnom kell

2021. jan. 1. 18:58
 20/24 anonim ***** válasza:
55%
17. Figyelj, és ha ilyen okos vagy, hogy szerinted mit sugárzok ki magamból. Akkor mégis, mit kéne tennem, hogy ne azt sugározzam? Kérlek, taníts, biztos nagyon sokat tudnál segíteni.
2021. jan. 1. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!