1/8 anonim válasza:
Biztos hogy valamikor vége lesz.. csak mikor?
Remélem minél hamarabb, mert már a tököm ki van ezzel :D
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is, csak a cikkben leírtak alapján nem hiszem, hogy mostanában lesz vége..
2020. dec. 28. 17:27
3/8 anonim válasza:
Sajnos én sem látom pontosan a végét, de véleményem szerint már nem lesz olyan az élet soha, mint a vírus előtt.
Nehezítő körülmény, hogy még mindig rengetegen figyelmen kívül hagyják a korlátozásokat vagy épp az erősödő oltásellenesség. Emiatt hosszú időre elnyúlik a járvány.
4/8 anonim válasza:
Igen, ha növekszik majd az emberek tudatossága, és megszakítanak minden kapcsolatot a mainstream médiával.
5/8 anonim válasza:
Korábbi járványok is véget értek, szóval ez is lecseng majd valamikor. Igaz biztosan el fog húzódni, szazeredzer mutalodni, addig míg az embereket minél nagyobb százalékban be nem tudják oltani.
6/8 A kérdező kommentje:
Igazából nekem a cikken van a hangsúly, a címe elég gázul hangzik..
2020. dec. 28. 17:58
7/8 anonim válasza:
Ezért kellett volna inkább a gyógyszerre ráfeküdni az oltás helyett és aztán hagyni a francba a terjedést. Ha valaki megbetegszik, beveszi a gyógyszert, mint minden más betegség esetén is, aztán kész. A jelenlegi stratégiával csak zsákutcába manőverezzünk magunkat, ha mindaddig betojva maradunk (kb 10 év), amíg azon agonizálunk, hogy jaj nehogy elkapja valaki.
8/8 anonim válasza:
A járványgörbe lapítása:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!