Mért ingyenes a koronavírus elleni oltás?
Figyelt kérdés
Az influenza elleni oltás úgy tudom pénzbe kerül, a koronavírus elleni oltás mért ingyenes? Nekem ez kicsit gyanús, de lehet, hogy van oka, csak nem tudom mi az.2020. dec. 27. 14:57
11/24 A kérdező kommentje:
#6 akkor mért nem adnak ingyen élelmet? Az szerintem fontosabb az életben maradáshoz.
2020. dec. 27. 15:12
12/24 anonim válasza:
Ösztönzés, ,közös társadalmi érdek, illetve töredék költség egy kicsit is súlyosabb covid fertőzéshez képest.
13/24 anonim válasza:
Fejezd már be. Nyilván le akarnak mérgezni mindenkit egyértelmű.. Persze hogy szeretnék ha eltakarodna ez a rohadt vírus ezért ingyen adják mindenkinek.
14/24 anonim válasza:
2/12: Csak fel ne jelentsen valaki rémhír terjesztésért. Aljas dolog így akadályozni a jűrvány elleni védekezést. Az állításod egyszerűen hazugsűg, az oltás (Pzifer) végzett a 3. fázisú teszteléssel is, és megkapta ameriai és EU-i engedélyeket is.
Remélem egyszer rálépnek az ilyenek körmére. A GYIK is már majdnem nagy nyilvánosság.
15/24 anonim válasza:
"Az állam pedig nem arról híres, hogy bármit is ingyen adjon. Fura."
Kivetel persze az egeszsegugy, oktatas, rendorseg stb. Ezeket mind annyira ingyen kapod mint a koronavirus elleni oltast (=az adodbol fizetik).
16/24 A kérdező kommentje:
Akkor menj és adasd be, de ez az oldal úgy tudom azért van, hogy kérdéseket tegyünk fel. Valamint azért, hogy más válaszoljon rá. Ha nem így gondolod akkor mi a szart keresel it??????
2020. dec. 27. 15:18
17/24 A kérdező kommentje:
*itt
2020. dec. 27. 15:19
18/24 anonim válasza:
Ingyenes? Az ADÓMBÓL kapja a nép, a sok ingyenélő C is.
19/24 anonim válasza:
Semmi sincsen ingyen.
Mindennek ára van !
Majd valamilyen adó nemben ezt is megfizeted.
Jan 1 től már emelkedik a TB járulék is 8000 re.
20/24 anonim válasza:
A TB járulék évente emelkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!