Mit gondoltok a vakcináról? beadjátok magatoknak? vagy mikor fogjátok? a családban van valaki, aki ellenzi(még), és kíváncsi vagyok, néktek mi a véleményetek:) (én nem ellenzem)
Minden évben felvettem az influenza védőoltást, és nem is lettem influenzás.
Ez téves, hogy ez egy teljesen új vírus. A koronavírus család már a 60as évek óta ismert. A 2003-ban tomboló SARS-járványban is a kórokozó egy koronavírus alfaj volt, amely a mostani SARS-CoV 2-től 4 komponensben tér csak el. Nagyon minimális mutáció mekkora pusztítást képes végezni.
Szerintetek mi ertelme MINDEN embert beoltani egy olyan betegseg miatt ami csak egy bizonyos korcsoportot veszelyeztet? Es mi ertelme ha ugyanugy terjeszthetjuk es elkaphatjuk a virust? Vagy annyira biztok a milliardos cegekben akik profitalnak abbol ha beteg lesz? Biztosak vagytok abban, hogy az emberi test csak gyogyszerek altal elhet tul? Az immunrendszer mar csak egy hoax?
Ha ilyen veszelyes lenne a virus, nem a politikusok oltanak be elsonek magukat? Ha ilyen biztonsagos es hatasos a vakcina, miert ingyen adjak es csaknem rakenyszeritik az emberekre? Ha valoban mukodne nem tolongananak az emberek es fizetnenek az oltasert? 🙄 csak ennyit tudok hozzáfűzni.. illetve egy videó ami remelem sokatokat felvilágít:
🥺
38
Azért oltatjuk be magunkat hogy ne kelljen a maszk és a korlátozások
Biztos hogy kell a segítség mert bebizonyosodott, hogy veszélyes. Igen van immunrendszerünk és ezesetben ez a baj. Hallottál a citokin viharról? Ez nem film!
Nekem az elég biztosíték, hogy az orvosok az elsők akik oltatják magukat.
38
nem maradunk ugyanolyan idősek. akik most nem veszélyeztetettek, ázok egyszer úgy is azok lesznek. és nagyon fontos az oltás(nem csak ez), mert ha nem kapnánk oltásokat, akkor a legtöbb gyerek pár éves korában meghalna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!