Valóban történhet olyan, hogy egy máj elpukkan és a végbélen keresztül távozik?
Állítólag megtörtént.
Tudom, Szenteste igazán aktuális a kérdés, de így az igazi.
Hogy.. Mi? Xdd
Elpukkan. Es vele egyutt a tarto inak/izmok stb is? Aztan raadasul belesetal a gyomorba, aztan emesztodes nelkul kijon.. Aha. Oke.
Ismerősöm testvére meghalt.
Alkoholista volt a pali.
Állítólag sokat ivott, aztán úgy találták meg, hogy tiszta vér volt minden és állítólag szétment a mája és amiatt tiszta vér ömlött mindehonna.
Igen, az alkoholistáknál sokszor halálok, hogy elfolyósodik a máj, és tulajdonképpen kikakilja a beteg.
Ez a melénás széklet. Állítólag a legbüdösebb anyag, ami csak egy emberből kijöhet.
5-ös, a melénás széklet egyszerűen azt jelenti, hogy véres széklet. Nem azt, hogy valaki kikakilja a máját...
Egyébként a máj és a gyomor vérerekkel van össze kötve, szóval valószínűtlennek tartom, hogy a máj "átfolyik" az ereken át a gyomorba
Húgom diplomás ápoló. Ő már látott ilyet, mesélte.
Nem tudom a pontos módját természetesen, de az a lényeg, hogy ki*** a máját. Igen.
Szerintem ne menjünk bele részletesebben, márcsak kegyeleti okokból sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!