Milyen érzés a tramadol hatása? Eufórikus? Ha igen hany mg-től? (Csak kíváncsiság) Nektek milyen érzés volt és miylen mellékhatások jelentkeztek?
Figyelt kérdés
Gyógyszer, fájdalomcsillapító, tramadol , tramadolor 50mg 100mg 150mg 200mg2020. dec. 23. 20:42
11/13 anonim válasza:
10-es voltam, kijavitom, inkabb csak elalmosodtam nem is bekabultam. kitudja ha nagyobb adagot veszek be akkor lehet meg rosszabbul lettem volna. nem eri meg. inkabb vegyetek be tobb xanaxot vagy frontint az sokkal jobb es attol tenyleg bekabulsz.
12/13 anonim válasza:
Tramadoltol beallsz. Xanax logisztikai.. jobb a faszt
13/13 anonim válasza:
Nekem azt okozta,mintha valami vagy valaki elsuhant volna a perifériás látómezőmben.Ami azt illeti,elèggè ijesztő volt ez a rèsz,a többi egyfajta nyugalom.Elfogyott szerencsère,ès azóta nem szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!