Akik nem akarják beadatni a korona elleni oltást, miért?
nyugodtan lehülyézhet. szokták mondani aki nem ért semmihez az újságírónak megy :)
nekem volt ismerősöm aki influenza oltás megkapta és még is influenzás lett. de ahogy olvasom, mások is jártak már így.
pedig az van már pár éve, volt idő kifejleszteni, tesztelni stb.
ezt meg összecsapják 1 év alatt és hadd szóljon.
pedig van pár akit lemondattak, kitettek, ellene fordulnak.
kicsit olyan ez mint régebben, aki a párt ellen van azt elhallgattatják
Azt tanultam mindenhol, hogyha valami működik, akkor, ahhoz nem kell, hozzányúlni és ez az emberi testre is igaz.
De a prevenció sem elhanyagolható persze.
27: hát itt megint csak részletezted hogy "elég indokok, hogy a tévét fenntartásokkal kezelje ember,"
meg leírtad hogy rá lehet keresni a neten egy hírre amit a tvben leadtak. interneten is ugyan úgy tudnak írni egy kamu riportot mint a tvben. azt hittem elmondod mért kellene hinni azt amit a neten olvashat valaki, de ez elmaradt.
nem teljesen érthető a mondandód, de szerintem akinek válaszoltál se biztos hogy érti.
#25: Az rendben, hogy valamit hallani a tv-ben és utána néznek a neten. De hogy hogy jön ide az hogy utána járok a neten hogy mit mondott pontosan? Nincs összefüggés...
A 22-es írta hogy egy orvost a véleménye miatt elhallgattatnak, lemondatnak stb és ez neki furcsa. Utána meg meg lett említve hogy olyan ez mint régen a pártoknál.
Valószínű az interneten is azt olvasni mit mondott, meg hogy elviszik a véleményéért.
Nem sok különbség van abban hogy tv-ben vagy az interneten tudom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!