Mi történik, ha alkoholt isznak a Szputnyik V. koronavírus-vakcinára?
Figyelt kérdés
Ugyanis én alkoholista vagyok, akkor én ugye nem kaphatok oltást? És ha ráadásul valaki allergiás is rá?
20F
/Figyelem! Általános kérdés, semmilyen álhírterjesztést, rémhírkeltést, oltásellenességet NEM hordoz!/
2020. dec. 22. 15:51
1/6 anonim válasza:
Bajod nem lesz, csak nem biztos lesz hatásos a vakcina. Így hallottam.
2/6 anonim válasza:
hmm akkor ha kötelező lesz inni fogok ájulásig.
3/6 anonim válasza:
Nem kötelezhetnek senkit,alapjogokat sértene,alkotmányt sértene.
4/6 anonim válasza:
3: eddig is voltak kötelező oltások, az nem sértett alkotmányt?
Egyébként a legtöbb alapjog korlátozható, ha van megfelelő indok. Mások életének védelme meg pont megfelelő.
5/6 anonim válasza:
Sajnos a cél nem szentesítheti az eszközt, mivel ez egy új vakcina, esetleges hosszú távú mellékhatások miatt nem kötelezhetik. Az eddigi kötelező oltások már több évtizedes, megfigyelt, kiismert vakcinák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!