Majdnem 2 hónapja már hogy Körülmetéltek egyedul azzal van problémám hogy eléggé érzékeny a fitymaféknél ha sokat járok normális ez?
Röviden: Igen, normális.
Hosszan: Én úgy hiszem, hogy még 1-2 hónapon belül biztosan elmúlik.
A műtét után mindenkinek érzékeny és idővel javul, de az előfordulhat, hogy valakinek még valahol az marad hiába a többi részen nem.
Nekem is volt hasonló, de elmúlt.
Ez a hosszútávú gyógyulás, ehhez még egy kis idő kell.
Ha 4. hónap után sem múlik el, akkor probléma van, de ez nagyon ritka esetek egyike lenne.
Szerintem egy hónap és rendben lesz, ne aggódj a járás miatt nagy túrákra még ne menj és ajánlom az inkább feszülős alsógatyákat, mert elég sokat tudnak segíteni.
Nem lesz gond!
saját tapasztalatból mondom hogy ha már teljesen gyógyult a seb, akkor elnpehet kezdeni használni hiszen azért van de itt is fontos a fokozatosság plusz az elején érdemes több időt rászánni.
aztán ahogy telik az idő lehet fokozni az ingerlést és szépen "vissza szokni" a normál életbe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!