Mitől lehetséges az, hogy állandóan hajnalban kell nagywc-znem?
Mostanában rendszeressé vált hogy hajnali 4 és 6 között arra ébredek fel hogy csikar a hasam és wc-re kell mennem, ráadásul rendre nagyobb adag távozik. Lány vagyok, 22 éves, nincs semmilyen emésztőrendszeri betegségem,nem vagyok laktoz vagy gluténérzékeny sem és egyszerűen nem tudom ez miért lehet... És ezután már visszaaludni is nehezen szoktam tudni mert föléledek mivel kakilás után megmosom a fenekem, megtisztálkodom, viszont reggel 7kor már kelnem kell mert megyek dolgozni. Nagyon rossz ez így. Párom is aggódik már, állandóan kérdezi hogy miért hajnalok hajnalán kakilok...
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Es persze nem szedsz olyan gyogyszert vagy vasat, etrend-kiegeszitot, amire ra lehetne fogni.
Konnyu erre fogni, de nem lehet, hogy egyszer veletlenul alakult igy es tudat alatt az idegrendszered inditja be?
Ez a lezaras, szigoritas nem nyomaszt annyira, hogy pszichoszomatikus legyen?
Nalam a repules, vonat, idopontok hozzak elo a hirtelen kenyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!