Milyen egészségkárosító hatása lehet a maszknak?
Karambol, ha bepárásodott szemüveggel nekihajtok valaminek. Erre még nem sikerült megtalálnom a tuti ellenszert, akárhogy teszem fel a maszkot, mindig belihegem a szemüvegemet... :(
Amúgy szerintem semmi. A saját irodámban is az van rajtam, teljesen megszoktam. Pedig volt, hogy épp nem jött be hozzám 4-5 órán keresztül senki. Kicsit megolvasztja a sminket ahogy szuszogok benne, ezért megpandásodik a szemem.:)
Leszogeznem hogy ez az en velemenyem.
De szerintem semmi egeszsegkarosito hatasa nincs, esetleg ami rossz hogy huzamosabb ido utan kevesebb levegot tudok beszivni es elkezd fajni a fejem, de ezen kivul szerintem semmi
Ha cserélgeted ELVILEG semmi, gyakorlatilag senki se cserélgeti, van aki ugyan azt hordja az eleje óta.
Amúgy igen fertőző dolgok telepedhetnek meg rajta, és min egy petricsészében szépen fejlődgetnek.
Amúgy megjegyezném igen nekem is szúr a mellkasom, boltban sokszor voltam ájulás közeli állapotban...
Mondjuk abban a tömegben amit a csodás boltbezárós korlátozás hozott össze, szerintem rosszabbakat is ellehet kapni mint a covid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!