Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A végbélnyílásomnál van egy...

A végbélnyílásomnál van egy enyhén kitüremkedő bőrdarabka, mi lehet az?

Figyelt kérdés

Nem fáj, nem vérzik, nem érzékeny, még csak nem is érzem, csak ott van (a gát irányában).

0,5cm körül mozog a nagysága, és a színe teljesen megegyezik a bőröm színével.

Nemrég jártam nőgyógyásznál, ő szóvá sem tette.

2020. dec. 11. 14:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
De ha semmi ötletet nem fog adsz el akkor minek írtad ki a kérdést?
2020. dec. 11. 15:13
 12/23 A kérdező kommentje:

Attól, hogy tudom, nincs STI/STD-m, elfogadom az ötletet, azért is köszöntem meg.

Aranyérre kevés esélyt látok, mivel különálló dologról van szó.

Elfogadom a válaszokat, de had válaszoljak már rá én is...nem kell mindent kötekedésnek venni.

2020. dec. 11. 15:19
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
Szexualis betegseget nem fogadsz el, szemolcsot nem fogadsz el, aranyeret nem fogadsz el, rakot nem fogadsz el. Nincs tobb tippunk, mert mas nem is lehet. Ja de, akkor tuti egy mini antenna amit az ufok raktak a seggedbe.
2020. dec. 11. 15:45
 14/23 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy nem fogadom el? Te jó ég:D Válaszoltam, hogy tudom, nem az. Minden, ami szexuális úton terjed, kizárva, az aranyérnek utánanéztem, páromnak is volt, egyáltalán nem úgy néz ki, tüneteim sincsenek. Sima szemölcsről nem volt szó, az még lehet is.

Csak bólogassak? Úristen...

2020. dec. 11. 15:51
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
Van parod? Akkor nincs kizarva a szexualis uton terjedo betegseg...A hpv pl evekig is lappanghat, mire tuneteket okoz. Es meg rengeteg olyan van, ami szinten lappanghat evekig.
2020. dec. 11. 15:53
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Akkor csak fogadd el hogy ilyen a segglyukad backi. :D Vaginalbol is van 30 fele, meg mellből. A segglyuk sem kivetel. Ha nem vagy beteg, mert mindent kizartal, kizartunk akkor nincs ertelme beszelni rola.
2020. dec. 11. 15:54
 17/23 A kérdező kommentje:

#15 Párom tiszta. Évente járunk mindketten kivizsgálásra. És megcsalás veszélye nem áll fenn. Rajta kívül pedig más nem volt az életemben. Neki előttem pedig jó ideig nem volt senkije. Ebből gondolom ilyen biztosra. Remélem, te nem veszed kötegedésnek a válaszomat. Köszönöm, hogy kifejtetted.

#16 Lényegében igazad van, csak mivel ennek az oldalnak a kérdezés a lényege, gondoltam érdeklődöm...hátha jön valaki értelmes, vagy olyan, aki tapasztalt hasonlót. De rájöttem, itt is érvényes a magyar mentalitás. :D

2020. dec. 11. 15:58
 18/23 anonim ***** válasza:
47%
iga itt még báncsák is az embert ha feltesz egy kérdést mindenért
2020. dec. 11. 17:00
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
Akkor menjél el orvoshoz, bmeg.
2020. dec. 11. 17:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja mielőtt pattogni kezdenél, igen, menj el még egyszer. És szépen kérdezz rá konkrétan erre a problémára.

Arcból meg lehet visszavenni, mert itt egyedül neked nyilvánult meg az “értelmi” szinted, tekintve, hogy mindenbe csak belekötsz, mindent is jobban tudsz, de mégse ismered a gond forrását, ám szakembert véletlen se kérdeznél.

2020. dec. 11. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!