Miért izzad a seggem, bármi van rajtam?
Figyelt kérdés
Az össze boxerem átázik. Bármilyen anyagból van. Mit csináljak? Ha leszőrtelenítem, akkor az segíthet? Vagy csak kidörzsölődne és fájna, esetleg viszketne, de ugyanúgy izzadna? Valami izzadásgátló? Akármi?2020. dec. 10. 22:54
1/6 anonim válasza:
Borotvald le, 1 fokkal jobb lesz tőle. A hintőport ajánlják sokan, de nyilván azt se használhatja mindennap az ember.
Ha tudom, hogy olyan nadrágot akarok felvenni nyáron, ami világosabb és átázhat, olyankor 2 boxert is felveszek. A tapasztalataim szerint az is segít. 2 boxer és 1 rövidnadrág már kevésbé ázik át.
2/6 anonim válasza:
Boxerban? Még jó hogy beizzad. A legfőbb hátránya, nem tudom miért csodálkozol ezen.
3/6 A kérdező kommentje:
Egy lobogós pizsamában vagyok, akkor is. Sőt, szerintem még anélkül is izzadna.
2020. dec. 11. 21:38
4/6 anonim válasza:
Jó, de akkor minek súlyosbítod még boxerral is?
5/6 A kérdező kommentje:
Fecskepárti vagy? Abba is beleizzadna. Akkor már inkább boxerba izzadjon bele.
2020. dec. 12. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!