Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ejszakankent bedagadnak a...

Ejszakankent bedagadnak a kezeim, sokszor arra ebredek, hogy zsibbadnak, szinte ketszer akkorak. Illetve ejszakankent szakad rolam a viz. Milyen problemara utalhat ez?

Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 04:38
 1/4 anonim ***** válasza:

A kézdagadás és zsibbadás kezdődő kéztőalagút-szindróma, ezen a szinten még gyógyszerrel kezelhető, nekem is most volt: 15 napig napi 2 Aflamin tabletta, 50 napig napi 2 Neurovit EP B-vitamin és gyógyszertári kevert reumakrém.

Az Aflamin erős gyulladáscsökkentő, én múlt héten értem a végére, a Neurovit EP-ből még 30 napi adagom van hátra és a krémből is van még.

Azóta nem zsibbad, meg nem dagad és nem fáj, de egyelőre óvatosnak kell lenni.

Ha nehéz fizikai munkád van,amiben a kezed nagyon terhelve van, add fel, az orvos is ezt fogja mondani, mert különben sose gyógyulsz meg és műtét lesz a vége.

Cseréld le könnyebb munkára.

Az éjszakai izzadás lehet többféle gond miatt is.

2020. dec. 7. 05:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha éjszaka izzadsz csak, menj el tüdőröntgenre.
2020. dec. 7. 05:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Keztoalagut-szindroma..? Ezt mar regebben nezegettem, de nem gondoltam, hogy tenyleg sz lehet. Par eve jott ez elo nekem, (ausztria, zimmermadchen, eleg kemeny,) es mikor dolgozom akkor durvan elojon, viszont akkor is elofordul mar amikor helyetekig, honapokig pihentetem.. koszonom a valaszokat, utanajarok! Tudorontgenen se voltam iden! Rem ott mar nem lesz baj
2020. dec. 7. 08:08
 4/4 A kérdező kommentje:

De csak ejszakankent jon elo, ez szamit?

Es a tudonel mi gond lehet?

2020. dec. 7. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!