Összetörtem a higanyos lázmérőt lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre hogy összetört a lázmérő. Kiszellőztettem és felporszívóztam a kezemet pedig lemostam ugye nem lesz semmi bajom2020. dec. 6. 15:09
11/15 anonim válasza:
Ja bocs :S te jobban tudod mikor mit veszek.
12/15 anonim válasza:
A teljes EUban be van tiltva, kizárt, hogy higanyos legyen, de ha belinkeled a képét, mindkét oldaláról, akkor elhiszem
13/15 anonim válasza:
11-es, ne legyel mar buta. Akkor vehettel higanyosat max, ha valami maganszemelytol vetted, masodkezbol, de a boltokban nem forgalmazzak mar!
14/15 A kérdező kommentje:
Egyépként nem tört ripityára a lázmérő. Csak öt kis millimétrenyi gömböcskét találtam és nem szaladhatott el lázfelé mert az íróasztal alatt volt ami ,,megfogta" a higanyt és a régi fizikatanárom a higanyban turkált és belefújta az orrát a higanyos zsebkendőbe es a kémiateremben nyílt fedelű higanyos hőmérő volt tehát szerintem olyan nagy bajom már nem lehet (felsepertem és az érintett területen porszívóztam)
2020. dec. 6. 16:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!