Mi számít sok fülzsírnak?
Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 16:02
2/9 anonim válasza:
Amikor bedugul a füled.
A szervezet azért termeli, mert így védekezik a hangos zajok ellen.
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem második napra már annyira tele van, hogy így pattog a fülemben, vagy nem is tudom hogy mondjam. Hallom, hogy ott van. Ha belenyúlok, ilyen körömnyi száraz zsírdarabok vannak benne, jó alaposan kimosom, de megint nagyon hamar újra ott van.
2020. dec. 4. 16:15
4/9 anonim válasza:
Az a sok, amikor olyan szinten eltömődik a füled, hogy nem hallasz semmit. Kb. olyan mint ha egy jól szigetelő füldugó lenne agyig beletolva.
5/9 A kérdező kommentje:
Olyan még nem volt soha. Akkor ez normálisnak számít? Nagyon zavar.
2020. dec. 4. 16:55
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy be van gyulladva a füled és nem zsír hanem genny
7/9 A kérdező kommentje:
Mitől lenne begyulladva? Ha be lenne gyulladva, akkor fájna is nem?
2020. dec. 4. 17:03
9/9 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg. Nekem is volt ilyen régebben, csak mellé még rosszul is hallottam. A fül-orr gégészeten valószínűleg többet tudnak mondani, mint mi itt gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!