Travis83 kérdése:
Mennyire normális a 85-90/perc pulzus?
Figyelt kérdés
A vérnyomásommal nincs gond, 37 vagyok, 190cm magas és kb 105kg. A 85-90-es pulzus nyugalmi állapotban is ilyen szokott lenni. Néha persze 80 alatti, de ez nagyon ritka jelenség.2020. dec. 4. 12:39
2/7 anonim válasza:
Nálam a 85-90-es pulzus 4-5 km/h síkban gyaloglás, vagy 18-20 km/h kerékpározas, de egyénenként sok eltérés lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
#2: Ó nálam, ha nem nyugalmi állapotban vagyok, akkor szerintem ilyen 95-100, vagy afölött. Mármint bármilyen laza mozgás, napi tevékenység esetében.
2020. dec. 4. 12:51
4/7 anonim válasza:
Nyugalminak kicsit magas, de nem kóros, gondolom nem vagy túl jó kondiban. Olyan 60-80 között lenne az ideális.
5/7 anonim válasza:
Azt vizsgáld meg, hogy intenzív mozgás után mennyire megy fel, illetve mennyi idő múlva megy vissza a nyugalmi állapotra. Fontos lenne azt is tudni, hogy szabályos-e a szívverésed.
7/7 A kérdező kommentje:
#5: Ez jó ötlet, köszönöm!
2020. dec. 4. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!