Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hullik a hajam?

Miért hullik a hajam?

Figyelt kérdés
Fenékig érő hajam van, és egyik napról a másikra hatalmas mértékben elkezdett hullani. Semmit nem változtattam a hajápolási szokásaimon, mindent ugyan úgy csinálok mint az előző években. Nagyon megijedtem mert dús hajam van és már az egy negyedét már elvesztette. Mit csináljak szedjek esetleg valami vitamint/gyógyszert...

2020. dec. 3. 23:00
 1/5 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.
2020. dec. 3. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Hat ezt igy a joisten se mondja meg. El kene menned egy vervetelre, hatha “csak” valami vitaminhiany. Ha nem, akkor tovabb kell probalkozni, lehet, hogy hormonproblema. Addig is kollagent szedhetsz pl, az nem art, de en draga hajvitaminokra nem ruhaznek be, mert ha nem vitaminhiany, akkor nem fog annyit segiteni.
2020. dec. 3. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozok az előttem szólóhoz, vérvétel és nézesd meg a pajzsmirigyedet. Alul működéstől lehet ilyen. Nekem attól volt. Mire rájött a doki a hajam fele kihullott...
2020. dec. 3. 23:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat/tippeket! Most jutott eszembe hogy kb. 10-11 evésen is történt már ilyen,de akkor abba maradt egy idő után... Nem mentünk vérvételre sem vitamint se szedtem miatta... lehet hogy jutának gondoltok ezután, de nem lehet, hogy ez valami természetes dolog?
2020. dec. 3. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Termeszetes, hogy hullik valamennyit a haj, foleg osszel, esetleg tavasszal. De ha mar annyira durva, hogy jelentos valtozas veszel eszre, ritkabb a hajad, stb, akkor az nyilvan nem termeszetes. Hivd fel a haziorvosdat, es kerj beutalot vervetelre. Anyukad se kell mar hozza 15 evesen, egyedul is intezheted.
2020. dec. 3. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!