20 évesen viszerek?!
Ha elmész dokihoz ki tudják szedni. Pontosan nem tudom mit csinálnak vele, de egy ismerősömnek (22éves lánynak) csinálták. Neki több is volt.
1 napra be kellett feküdnie a kórházba, állítólag nem nagy ügy, viszont így szebb lett a lába.
Ha jól tippelem,neked nem viszeres a lábad,hanem seprüvénáid vannak.Pici,apró hajszálerek,amik vürüsek,lilásak estleg.Nem fáj,nem dudorodik ki.
Jól gondolod,hajlamos vagy erre,miután családi kórelözményben szerepel nálatok.
Menopauza,túlsúly,öröklödés,fogamzásgátló szedése,terhesség.
Nekem ebböl a menopauza a kivétel,a többi mind megvan.
15 éves koromtól volt az egyik lábamon pár apró ér.Most 11hónapos a kisfiam,21kg-ot hiztam és ez betette a kaput:(
Tele van mindkét lábam és csak müttetni lehet.Semmilyen krém,kence nem használ,csak felesleges pénzkidobás.Hiába lement a túlsuly,hiába minden,nem fáj,mégis gusztustalan.
Én azt tanácsolom,keress fel egy orvost,kérj a problémád súlyosságáról szakvéleményt.
utolsó előtti vagyok.
A tb nem támogatja,ezért ilyen gyönyörű az én lábam is még mindig:(
Ha nagyon indokolt és fájnak az erek,ilyen esetekben van rá esély a tb támogatásra.Seprűvéna szerintük csak esztétikai probléma.Szerintem meg nem teljesen,mert hogy 40fokban sem merek rövidgagyót felvenni,olyan lila pókhálóim vannak,hogy borzalom.Pedig alakomat illetően nyugodtan hordhatnék miniszoknyát is,de csak porosodik a szekrény alján:( Igencsak okoz önértékelési problémát,úgy hogy nem értem miért nem támogatja a tb,mikor sok mindent támogat ami meg mondjuk nekem nem fontos,vagy nem érint.Hol itt az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!