Ilyen esetben az én karanténomat feloldják? (Többi lent.)
Édesanyám tesztje csütörtökön pozitív lett, így karanténba kerültem vele és faterommal.
Nekem pénteken csináltak egy gyorstesztet, negatív lett. Illetve vettek le egy pcr tesztet is. Mondták 3-5nap az eredmény, de ma este az ügyfélkapun már fent is volt és az is negatív! 🙏
Ilyen esetben nekem feloldják a karantént, 2 negatív teszt után?? Vagy marad ugyan úgy a 10 nap?
Csak minél több nap tellik el, annál nagyobb az esélye, hogy össze szedi az ember itthon. Hiába fertőtlenítek pár óránként és nem érintkezünk, de akkor is egy ház... Nyilván ha feloldanának hamarabb, elmennék másik házba és saját költségen kérnék egy 3.tesztet,addig nem járkálnék, míg nincs eredmény. Mert a teszt óta azért már 2 nap így is eltelt...
Bár nem értem ezt az egészet, mert 10 nap karantén után is még el lehet kapni és tovább adni... Több hozzáértő is mondta, hogy az vicc, hogy 9 napig fertőz egy pozitív csak...
Mielőtt valaki írná, miért nem illetékest kérdezek... Holnap megfogom tenni, de ha valaki volt így, akkor tud választ adni a kérdésemre.
Főleg, hogy több ember panaszkodott, hogy 2 napba is bele telt, mire elérte azt, aki ezzel foglalkozik...
Normális válaszokat előre is köszönöm!!!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!