3 éves kislányom sűrűn jár wcre pisilni, mi lehet a probléma?
Már régóta így van neki. Néha percenként, néha 10 percenként jár pisilni de olyan is előfordult már, hogy leszállt a wcről és azonnal visszaült.
Orvosnál voltunk, felírt neki antibiotikumot, 1 hétig szedte de semmi javulás. Ugyanúgy sűrűn jár pisilni.
Közérzete teljesen jó, vidám, nevetgél, ugrál és a vizeletére sem panaszkodik, hogy csípné. Egyébként orvos is megvizsgálta a vizeletét, ő semmit nem talált és azt mondta, hogy ha valami kórosabb felfázás lenne akkor ő azt észevette volna. De akkor mégis mitől érez kénysztetést, hogy pisilnie kell?
Amit megfigyeltem még az az, hogy nem minden alkalommal pisil, hogy ráül a wcre.
Szerintetek mi lehet? Nagyon félek, hogy pont az ünnepekre be fogják fektetni kórházba.
#11 Hát megnyugvás lenne ha kiderülne, hogy semmi egészségügyi problémája nincs.
Múltkor mikor én enyhén felfáztam nekem a vizeletem már akkor is úgy csípett, hogy majd meg tudtam volna veszni. Nehezen hiszem el, hogy ha lenne valami baja nem panaszkodna.
Mindenesetre kell azért a kivizsgálás.
Nekem volt úgy felfázásom, hogy semmi más problémám nem volt, csak viszketett miután pisiltem.
Inni mennyit iszik? Mert ha keveset, akkor besűrűsödik a vizelete, ami gyakoribb ingert okoz.
Egyébként idegi eredetű is lehet, ha valami nyomja, akkor adhat fals jelet. Ha a hólyagot nyomja meg, akkor is.
Hogy lett szobatiszta? Amikor az lett, hányszor vittétek el pisilni a biztonság kedvéért? Mert lehet, hogy az a baj, hogy valami máshoz kapcsolta, nem a valódi ingerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!