Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van állandóan hőemelkedé...

Miért van állandóan hőemelkedésem?

Figyelt kérdés
Nem magas, 37 fok körül mozog. Max 37,2 vagy 37,3 szokott lenni, de az ritka. Általában kereken 37. Ez már nagyon régóta így van, normális vajon? Mire utalhat?
2020. nov. 24. 13:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van. Kicsit magasabb is ennél általában. Nálam nem találták meg az okát, de ettől még legjobb lenne, ha elmennél egy alapos kivizsgálásra. Lehetnek hormonális eltérések. Ha nő vagy, akkor a ciklus második felében lehet magasabb a hőmérséklet. De számos oka lehet még pl pajzsmirigy túlműködés, autoimmun betegség, krónikus gyulladás...
2020. nov. 24. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont így van. Nekem endometriózis okozza ( nyilván nem tudom nő vagy férfi vagy) igy lesz mig meg nem műtenek.
2020. nov. 24. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!