Hogyha valaki ezeket szedi, milyen problémái lehetnek a szedést követően?
ArthroPrim Rapid, hátulja alapján tartalmaz:
Glükozamin szulfát 2KCT (rákokból)
Nátrium-kondroitin-szulfát
Mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő szer)
Boswellia serrata gumi-kivonat, stabilizátor (hidroxi-propil-metil-cellulóz)
Csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsója)
Cink-glükonát
Mangán-glükonát
Réz-glükonát
Talkum
Max ajánlott napi adat 2-4 szem.
Másik: OmegaMarine Forte+
Tartalma hátulja alapján:
Omega-3-6-7-9
D3
EPA
DPA
DHA
(Halolaj lazacolaj zselatin glicerol)
Napi javasolt 2 kapszula
Ha ezt a kettőt szedi valaki, egyelőre még nem tudni hogy az ajánlott határt betartja-e vagy sem, viszont alkoholizál (sör, bor(félédes, fehér és édes, vörös)) és erősen dohányzik (félóránként 2 akár 3 szál) és "fájdalmakra" hivatkozva van, hogy fájdalom csillapítót szed be(nem egy szemet), az befolyásolhatja ezt az egészet negatív irányba? Vagyis mennyire?
Apámról van szó. Állandóan morog, suttog, néha beszél is magában mindenféle hülyeséget, beszélgetés elől menekül és engem hibáztat részben a sz*r élete miatt, de elválni nem akar.
Régen normálisabb volt. Még kb 18 évvel ezelőtt, akkorról viszont nincsenek nagyon emlékeim.
Én (nem ön-diagnosztizáltan) mentálisan beteg vagyok a múltban velünk/velem történtek miatt amire nem térnék ki. Jelenleg csak az érdekel, hogy a sok ital és cigi miatt lett ilyen a személyisége vagy sem, mert mikor józannak tűnik (elvileg még nem ivott), akkor is ilyeneket csinál. Ha mentálisan ennyire "elcsesződhetett", tudni akarom, kötelezhető-e terápiára (pszichológus/pszichiáter), elvonóra, vagy bármire ami javulást eredményezne...
Sajnálom ha rossz kategória.
A válaszokat előre köszönöm.
ami fenti kettőt írtál, attól nem lesz mentális beteg. az alkohol és fájdalomcsillapító együtt viszont nem jó. sőt.
kötelezni elvonóra, terápiára senkit nem lehet
" sok ital és cigi miatt lett ilyen a személyisége vagy sem,"
fordítva. a függőségre hajlamosság okán iszik és dohányzik. gyerekkori gyökerei vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!