Melyik biztonságos oldalt ajánlanátok vitamin rendeléshez?
Figyelt kérdés
Magyar oldalon nem találtam megfelelőt.
Szükségem van 3 féle, nagy kiszerelésű lágyzselatin kapszulára.
B12-ből az 1000-es
Biotinból a 10.000 mcg
"A" vitaminból szintén 10.000 N.E.
Szeretném mindezt egy oldalról megrendelni.
Jó volna ahol nincs posta költség,vagy csak nagyon minimális, házhoz szeretném kérni, és utánvétellel.
Eddig csak a Myprotein oldaláról rendeltem, de ők a korrektség felső határa. Itt bátran fizethetsz előre.
Nem szeretnék olyan oldalt, ahol dollárban van megadva és rejtett postaköltséget számolnak fel. Jártam már így, nem voltam figyelmes.
Nagyon fontos volna ez a 3 vitamin, mert műtét után ezeket ajánlotta az orvosom.
2020. nov. 21. 15:09
1/3 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakit érdekel:
VitalPlanetLtd.
2020. dec. 9. 14:33
2/3 anonim válasza:
Köszi! :) Biotint keresek én is. A 10.000 mg napi adag? Ez a regenerálódás időszakára kell, vagy egyébként is mehet ennyi?
3/3 A kérdező kommentje:
Gyomor műtét után, nekem ennyit ajánlott a dokim. De én nagyon sokat kell szedjek, mert szinte semmit se tudok enni. 21 féle, ebből 7 tbl. állandó gyógyszer.csak privibe írok, ha szeretnél még kérdezni.
2021. jan. 12. 16:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!