Lézeres eltávolítás után kialakulhat újra a tyúkszem?
Sziasztok! Nyár vége óta küszködtem a tyúkszemmel, először tapasszal akartuk eltávolítani, de sajnos ez a módszer nem vált be, így nagyjából egy hónapja lézeres eltávolításon vettem részt. A doki azt mondta, nem érti, hogy alakulhatott ki tyúkszem, ugyanis a "gyűrűslábujjamon" volt, de se a talajhoz nem ér lépés közben, se egy másik ujjam nem ér hozzá.
Kb két hete teljesen begyógyult a beavatkozás utáni seb, azonban szinte azóta ugyanúgy fáj, mint az eltávolítás előtt, és mintha lenne is ott egy kis kinövés. Lehetséges, hogy újra kialakult a tyúkszem a kézeres eltávolítás után, vagy esetleg nem vágta ki jól? Ha újra kialakult, az mitől lehet?
Válaszotok előre is köszönöm!
21/L
lehet ez a beavatkozástól még mindig...de simán kiújulhatott
esetleg tudsz képet feltölteni hogy jobban lássuk? szerintem mindenképp cseréld le a cipődet és zoknijaidat, lehet azokkal volt a probléma azért alakult ki.. vagy más probléma nincs a lábaddal? az is okozhatta esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!