Miért vannak tüneteim ha már negatív vagyok?
Figyelt kérdés
Az összes létező tünetet megtapasztaltam korona alatt. Láz,hidegrázás,szaglás elvesztése,kötőhártyagyulladás,izomfájdalom,fejfájás,gyengeség. Viszont most 4 napja köhécselgetni kezdtem és nehezebben kapok levegőt és nagyon fáradt vagyok. Alig bírok megállni a lábaimon sokszor. Tegnap csináltam pcr tesztet és negatív lett. De akkor miért vannak tüneteim?2020. nov. 17. 23:26
1/6 A kérdező kommentje:
Csináltattam*
2020. nov. 17. 23:27
2/6 anonim válasza:
Egyesek már korábban megkérdőjelezték a covid teszt szavahihetőségét (például Elon Musk, akin elvileg egymás után 4x csináltak tesztet és mindig más eredményt kapott), ha hihetünk nekik, szerintem ignoráld a teszt alkalmazását. Remélhetőleg jó az imunrendszered, mert akkor seperc alatt túl leszel rajta. Én is úgy lettem túl a koronán, hogy nem stresszeltem rá, és próbáltam odafigyelni magamra pár hétig és ennyi, túl lettem rajta.
3/6 A kérdező kommentje:
Hat mivel kotelezo volt a teszt igy nem igazan tudtam ignoralni :) 2,5 hete kezdodtek az elso tunetek szoval en elhiszem hogy mar negativ vagyok mert nem vagyok rosszul. Siman tudom a napi teendoimet vegezni.
2020. nov. 17. 23:37
4/6 anonim válasza:
Kötelező a covid teszt?! Valamiről le maradtam, úgy tűnik... Mindegy is, én úgy gondolom, hogy ha nem stresszelsz rá, akkor nagyobb eséllyel leszel jobb közérzetű. Nálam is van, hogy enyhébb rosszulléttel küzdök 2-3 napig, de ez bármitől lehet: levegőtlen szoba, rosszul beállított párna, időjárásváltozás, bármi. Az a fontos, hogy nyugodt maradj, bármi is támadja meg a szervezeted :)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon élek :)
2020. nov. 17. 23:46
6/6 anonim válasza:
Negatív = nem fertőzöl.
Maradvány tünetek: akár hónapokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!