Szerintetek mi ez?
Szóval egy ideje "árnyakat" még figurákat látok csak ilyen pillanatokig, amikor egyedül vagyok, ha nagyon világos van általában nem. Az árnyak eddig csak ilyen denevér szerűek voltak de most emberibbek, nagyobbak. Ezek teljesen korom feketék és elsuhannak. Múltkor egy kicsi, mikor még csak azok voltak, pont mellettem suhant el. A figurákról annyit hogy olyan lények, amiket esetleg máshol pl interneten láttam már és a színük kb. egyezik ahiz a tárgyhoz amit kitakarnak, de most este láttam egy Puppet-et a fnaf-ból, és amikor felkapcsoltam a villanyt gyak. semmi nem volt ott, amiből kinézhettem volna az alakját. Most egy kicsit leállok a fnaf-fal
Illetve már egy pár éve, először csak gyorsan, kissé rendezetlenül vért a szívem, azóta bele szokott nyilalgatni, és mostanában a bal oldalamba szokott. Voltak légügyi problémák is, volt mikor egy ideig nehezen vettem levegőt, aztán most az volt hogy sírtam(yeyy), és utána fájt az oldalam miközben kifújtam a levegőt. Mélyeket lélegeztem, nem múlt el, de most már rendben. Oof miközben írom a mellkason alá középen belenyilalt :(
Jajj de jó gyak. szétszakadt a szívem és nagyon nehezen, fájdalmasan veszek levegőt
Szerintem most itt elvisz a szívroham
Mára biztos hagyom a fnafot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!