Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jól tudom, hogy akinek nincs...

Jól tudom, hogy akinek nincs háziorvosa, azt nem látják az egészségügyi és állami rendszerek, tehát az olyan mintha az illető nem is lenne?

Figyelt kérdés

2020. nov. 15. 16:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nálunk ilyen úgysem lesz. Tavasszal már volt egy. Ez ugyanaz, mint ami tavasszal volt nálunk. Tavasszal se volt kötelező és nem járt érte szankció, ha nem mentél el, sokan nem mentek el, ha most bevezetnék most se lenne szankció.

Orbán különben is megmondta, ha betartjuk a szigorításokat, nem kellenek újabb intézkedések és december elején már vakcina jöhet az orvosoknak.

Valamint azt is mondta, hogy nagyon óvatosan kell bánni ezekkel a tesztekkel, nem teljesen megbízható, ezért sem lesz nálunk ilyen.. Több érv van ellene hozzáértők szerint. (olvastam)

Na már most ha jön vakcina, minek az országos teszt. Egyébként is sokat tesztelünk. Az oké, hogy van amiben követjük az osztrákokat, na de nem mindenben.

2020. nov. 15. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

Ennyi ésszel inkább ne akard megmondani, hogy mit meg hogy.

Amúgy ahogy többen rávilágítottak, nem tudod jól, de ahogy látom, te csak azt a választ lennél hajlandó meghallani, hogy neked van igazad...

2020. nov. 15. 18:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Azt megértettem, hogy tajszám alapján nyilvántartanak, viszont a többi dolog , amit írtam, az úgy van. Józan paraszti ésszel kéne átgondolni, ahogy én tettem, bár józan paraszti esze nem mindenkinek van. :D

Egyébként ez a primitív reagálás a te szegénységi bizonyítványod.

2020. nov. 15. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Mumus a tesztelés nálad?

Azorbán a gyorstesztekre mondta, hogy nem megbízhatóak .

De azért bevetette némely embercsoportnál.

A népnek elég azt hallani, tesztelünk orrba szájba.

A csodás vakcina még nem fog védettséget adni. Kétszer kell beadatni is, és pár hónap a hatóideje valószínűleg.

2020. nov. 15. 19:30
 15/17 A kérdező kommentje:

A tömeges tesztelésnek nincs értelme.

Most tesztelnek, lehet, hogy holnap délután meg elkapod.

A tesztnek akkor van értelme, ha már tüneteid vannak

Ezt mondta nemrég egy interjúban.

2020. nov. 15. 19:40
 16/17 A kérdező kommentje:
nem szó szerint de a lényege ez volt, meg ha mindenkit odavezényelnének, összeomlana a rendszer, nem volna annyi orvos nővér, aki a teljes lakosságnál megcsinálná a tesztet. Már most panaszkodnak, hogy nincs elég ember...
2020. nov. 15. 19:42
 17/17 A kérdező kommentje:

Néhány embercsoportnál bevetette, (orvosok, ápolók) de az egész ország

(kb 10 millió ember) tesztelését nem bírná el a rendszer, sőt már a tavaszi országos teszthullámban se volt mindenki teszten

2020. nov. 15. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!