Volt már valalivel olyan, hogy evés közben nem megy le az étel? Mintha valami volna a torkokban és nem engedné hogy lenyeljem az ételt. Mikor enni készülök rendesen ideges vagyok, félek hogy félre nyelek. Lehet stressz?
Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 13:03
1/8 anonim válasza:
Én is voltam így. Csak úgy érzed, attól az még lemegy.
2/8 anonim válasza:
Igen:( stressz, próbálj megnyugodni
3/8 anonim válasza:
Reflux is lehet, nekem legalábbis attól szokott ilyen lenni, és ha megakad, csak akkor megy le, ha iszom rá vizet. Rágj meg mindent legalább 30-szor, mielőtt lenyeled!
4/8 A kérdező kommentje:
Montha gombóc volna a torkomban. Inkább a szilárd ételeknél van ez. Nem tudom másra terelni a figyelmemet evés közben. Van hogy nekem is csak vízzel megy le. Család elött alig merek enni folyton a vizet iszom evés közben, rendesen összeszorul a gyomrom. Mit tehetnék?
2020. nov. 15. 13:16
5/8 anonim válasza:
Orvoshoz kell menni, lehet valóban reflux, főleg hogy mondod a gombócérzést is.
6/8 anonim válasza:
Igen, az reflux lesz, de mivel a reflux stressztől is kialakulhat, ezért az előző válaszolóknak is lehet igazuk.
7/8 A kérdező kommentje:
És a reflux valójában micsoda? Gyomorsav?
2020. nov. 15. 14:00
8/8 anonim válasza:
Én, de nekem nyelőcső divertikulitiszem van, s abban néha megül a falat. Rengeteg folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!