Véres volt a székletem. Mit jelenhet ez?
Figyelt kérdés
Pottyantósba ment, csak a törlés eredményéből tudom, hogy tiszta vér volt az egész. Az is lehet, hogy csak valamitől pirosas színű lett a széklet, mert semmi barnát nem láttam rajta. Barnából piros lett.2020. nov. 14. 10:46
1/16 anonim válasza:
hát ezzel nem lehet viccelni..írd be a gúgliba, hogy "véres széklet"
Én nem akarlak rémísztgetni.
2/16 anonim válasza:
háziorvos-beutaló gasztroenterológushoz és tükrözés.
Hány éves vagy?
3/16 A kérdező kommentje:
24
2020. nov. 14. 13:00
5/16 anonim válasza:
Ez (belső) aranyértől kezdve végbélrákig bármi lehet. Csak az biztos, hogy ha piros, akkor az a végső szakaszból származik, mert ami fentről jön, az részben emésztődik, és fekete lesz. Ha ismétlődik, menj orvoshoz.
6/16 A kérdező kommentje:
Most jöttem WC-ről, tiszta vér volt a papír. :(
2020. nov. 15. 14:07
7/16 anonim válasza:
A legvalószínűbb - szerintem - az aranyér, szóval annyira azért nem kell megijedni, de mielőbb beszélj a háziorvosoddal, hogy hogyan tovább.
8/16 anonim válasza:
Menj el orvos. Vagy akkor gyorsan egy magán proktológust keres fel, ez nem játék, de mivel írtad, hogy még csak 24 vagy, valószínűleg csak egy belső aranyér lehet.
9/16 anonim válasza:
én megmondom mi a bajod de válaszolnod kell
1. fájdalom vane ha igen milyen?
2. láz vane?
3. préselted eröltetted?
4. lüktetés csípés ? mennyi ideig fj e
10/16 A kérdező kommentje:
#9:
1. Nincs.
2. Nem mértem, de nem hiszem.
3. Lehet.
4. Nincs.
Amikor ez történt, mondhatni hasmenésem volt, most viszont szorulásom van azóta.
2020. nov. 18. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!