Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fájnak hónapok óta a...

Miért fájnak hónapok óta a karjaim?

Figyelt kérdés

Igazából már végső elkeseredésemben írok ide. Májusban a jobb alkarom borzasztóan elkezdett fájni, alig tudtam vele valamit csinálni, majd pár nap múlva a bal alkaromban is hasonló fájdalmat éreztem. Flector tapaszt használtam és próbáltam pihentetni amennyire tudtam, utána jobbnak is éreztem. Viszont utána később is éreztem, hogy nem az igazi egyik karom sem, augusztus környéken már mindkét karomban szinte állandó tompa fájdalmat éreztem, ami mozgásra erősödött az alkaromnál megint. Szeptemberben a csuklóm is többször fájt, mostanában sokszor a hüvelykujjam is, a kar fájdalom pedig szinte állandó.

Voltam vele orvosnál október elején, igazából nem tudott sok mindent mondani. Kaptam kezelést fizikoterápián 10 alkalommal a könyökömre, de egyáltalán nem éreztem semmilyen változást. Nyaki és gerinc röntgenen is voltam, ott azt írták hogy a porcrések szűkebbek, nem tudom, hogy ez okozhatja e a problémát. Jövőhéten megyek újra orvoshoz, de gondoltam megkérdezem hátha valaki tudna segíteni, aki volt már hasonló helyzetben.

2020. nov. 13. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ereidet nézték? Nem lehet hogy elzáródtak? Van vérnyomás a karjaidban?
2020. nov. 14. 00:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem néztek ilyesmit. Mondtam pedig, hogy sokszor érzem azt hogy mindkét karom zsibbad. 23 éves vagyok egyébként
2020. nov. 14. 00:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Otthon meg tudod mérni magadnak?

Édesanyámnak is fájt a karja, és zsibbadt is. Akárhányszor mérte, nem volt benne vérnyomás. Kiderült hogy elzáródott egy ér, a combján keresztül vezettek be egy csövet amiben volt egy háló amit beültettek a karjába.

2020. nov. 14. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Reggel megnézem mindenképpen! Köszönöm a válaszod
2020. nov. 14. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!