Neuromin vagy Memolife Max?
Melyiket ajánlanátok, és miért?
Húsz éves vagyok, és soha nem volt baj a figyelmemmel(legalábbis eddig soha nem tapasztaltam), azonban belekezdtem egy új dolog tanulásába, és úgy érzem, hogy nem olyan a figyelmem, mint kéne lennie, érdekes módon minden másra tudok figyelni ugyanúgy, az emberekre, elméletet is ugyanúgy tanulok, mint eddig, de a gyakorlat kissé nehézkes, és ezen szeretnék javítani. Elvileg nem küzdök figyelemzavarral(meg mint írtam eddig soha nem is tapasztaltam, hogy lenne). Mindig jó tanuló is voltam, és a legtöbb dolog könnyen megragadt. Érdekel nagyon a dolog, teljes mértékben megfelelő a környezet is, ahol a gyakorlat zajlik, és igazából minden jó lenne, ha kicsit jobban tudnék figyelni.
Hu, picit hosszúra sikerült ez a leírás, de érdekelne, hogy melyiket ajánlanátok, csak ideiglenesen szedném persze, míg le nem vizsgázok. Kinek melyik vált be? Esetleg, ha ezeken kívül ismertek valami jobbat, akkor vevő vagyok arra is természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!